Vacatures

Momenteel heeft ABD Bedrijfsdiensten nog geen vacatures maar...

Houdt de site in de gaten, sla hem op in uw favorieten want het kan zo maar zijn dat ABD Bedrijfsdiensten wel goede en toegewijde collega's nodig heeft om onze gewaardeerde klanten te bedienen. Zoals u op deze site kan zien heeft ABD Bedrijfsdiensten een breed scala van activiteiten. En eerlijk toegegeven, ook ABD Bedrijfsdiensten kan niet alles naast het feit dat er ook bij haar maar 24 uur in een dag zitten.

Mocht u willen solliciteren dan staat dat u natuurlijk vrij, schrijf dan uw brief met daarbij gevoegd uw cv. en stuur die aan:

ABD Bedrijfsdiensten bv

Saffierstraat 4

2403 XV Alphen aan den Rijn

e-mail: info(at)abdbedrijfsdiensten.nl

 

 

ABD bedrijfsdiensten en dienstverlening is gevestigd in Alphen aan den Rijn of ook wel Alphen. Ze is betrouwbaar in beheer ruimtes, congierges, onderhoud (brand) alarminstallaties, brandmeldinstallatie, beveiliging, gevelreiniging, glazenwassen, glasbewassing, kauwgom verwijdering, spinnen bestrijding, schoonmaak, zonnepaneel, zonpaneel, reiniging, unger, glasschraper, doeken, telescoopsteel, muur, plavond, vloeronderhoud, buitenreiniging, sanitair, en nog veel meer!

ABD Bedrijfsdiensten bv
Saffierstraat 4
2403 XV Alphen aan den Rijn

Telefoon: 0172 24 13 59
Fax: 0172 24 13 92
E-mail: info(at)abdbedrijfsdiensten.nl

ABD Bedrijfsdiensten bv 2015 ©