Spinnen

Als de spinnen vlijtig buiten weven, zullen we mooi weer beleven!

ABD verwijdert uw spinnenplaag in een hand omdraai! Ze zitten overal en vooral in het voorjaar en het najaar. Met de juiste middelen bent u er geruime tijd van verlost van spinnen. Informeer bij ABD Bedrijfsdiensten naar de mogelijkheden!

Spinnen staan niet als ongedierte te boek, ze vervullen in de natuur zelfs een belangrijke rol, maar wel worden spinnen en spinnenwebben als onhygiŽnisch gezien. Panden met spinnenwebben hebben dan ook een uitstraling die niet zal bijdragen aan het imago van de gebruikers en dat resulteert in ongemak en zorgen.

In het najaar komen spinnen naar binnen en nestelen zich dan met name in warme, donkere en nauwe ruimten, zoals kieren in muren, hoeken en ventilatieopeningen. In schuilplaatsen van spinnen bevinden zich de spinsels met daarin eitjes en jonge spinnen. Met het behandelen van deze schuilplaatsen zal de overlast van spinnen in het pand of de woning verleden tijd zijn. Buitenkanten van bedrijfspanden en huizen zullen, nadat ze grondig zijn schoongemaakt, behandeld worden met een speciale substantie, waardoor spinnen zich niet meer op wanden, deuren, ramen of andere oppervlakten kunnen hechten en dus elders hun heil zullen zoeken.

"Veel mensen hebben een diepgewortelde angst voor spinnen, maar spinnen zijn nuttige dieren omdat ze diverse soorten insecten eten, inclusief insecten die een plaag kunnen vormen. Onze stelregel is dan ook spinnen niet onnodig te bestrijden, maar vooral te weren. Met de thans beschikbare middelen zorgen wij ervoor dat de panden en huizen van onze relaties zowel binnen als buiten een schone en nette uitstraling hebben.

Prijzen bij benadering:
Tussenwoning vanaf Ä 150,-
Hoekwoning vanaf Ä 200,-
Vrijstaand vanaf Ä 250,-
Boot vanaf Ä10 Euro per strekkende meter

Alle prijzen genoemd zijn excl. btw.

Voor het aanvragen van een offerte of anderszins klik op: formulier!

 

 

ABD bedrijfsdiensten en dienstverlening is gevestigd in Alphen aan den Rijn of ook wel Alphen. Ze is betrouwbaar in beheer ruimtes, congierges, onderhoud (brand) alarminstallaties, brandmeldinstallatie, beveiliging, gevelreiniging, glazenwassen, glasbewassing, kauwgom verwijdering, spinnen bestrijding, schoonmaak, zonnepaneel, zonpaneel, reiniging, unger, glasschraper, doeken, telescoopsteel, muur, plavond, vloeronderhoud, buitenreiniging, sanitair, en nog veel meer!

ABD Bedrijfsdiensten bv
Saffierstraat 4
2403 XV Alphen aan den Rijn

Telefoon: 0172 24 13 59
Fax: 0172 24 13 92
E-mail: info(at)abdbedrijfsdiensten.nl

ABD Bedrijfsdiensten bv 2015 ©