Glazenwassen/glasbewassing

Om helder naar buiten te blijven kijken is het noodzakelijk om zo nu en dan de ramen aan binnen- en buitenzijde te wassen!

ABD Bedrijfsdiensten gebruikt hiervoor osmose water wat zonder strepen opdroogt. Gecombineerd met goed reinigingsgereedschap heeft u een helder zicht!

De wasactiviteiten doen we voor particulier en bedrijfsleven. Om de prijs zo gunstig mogelijk te laten zijn verdiend het de aanbeveling om bijvoorbeeld in een woonwijk ook de ramen van de buren te laten wassen! Betrek dus zoveel mogelijk 'huizen' als u een offerte aanvraagt.

Voor het aanvragen van een offerte of anderszins klik op: formulier!

 

 

ABD bedrijfsdiensten en dienstverlening is gevestigd in Alphen aan den Rijn of ook wel Alphen. Ze is betrouwbaar in beheer ruimtes, congierges, onderhoud (brand) alarminstallaties, brandmeldinstallatie, beveiliging, gevelreiniging, glazenwassen, glasbewassing, kauwgom verwijdering, spinnen bestrijding, schoonmaak, zonnepaneel, zonpaneel, reiniging, unger, glasschraper, doeken, telescoopsteel, muur, plavond, vloeronderhoud, buitenreiniging, sanitair, en nog veel meer!

ABD Bedrijfsdiensten bv
Saffierstraat 4
2403 XV Alphen aan den Rijn

Telefoon: 0172 24 13 59
Fax: 0172 24 13 92
E-mail: info(at)abdbedrijfsdiensten.nl

ABD Bedrijfsdiensten bv 2015 ©