Uw vraag of opmerking

Vragen

Vraag maar!

ABD Bedrijfsdiensten biedt u natuurlijk een aantal mogelijkheden om een offerte aan te vragen. Zo is er het bovenstaande compacte invulformulier, maar daarnaast kunt u: het uitgebreide Formulier invullen. Deze download u op uw computer. Door te kopieren en plakken kan dit in 'Word' digitaal worden ingevuld en via de e-mail (info(at)abdbedrijfsdiensten.nl) terug worden gezonden. Bijvoorkeur ontvangt ABD Bedrijfsdiensten een offerte aanvraag, zeker als het gaat om levering van diensten, op papier (post, fax of e-mail). Telefonisch mag natuurlijk ook maar misverstanden zijn dan niet altijd te vermijden.

Een andere goede mogelijkheid is dat ABD Bedrijfsdiensten bij u op bezoek komt, de situatie die het betreft bekijken, aantekeningen maken en op basis daarvan u een offerte toe te sturen.

ABD Bedrijfsdiensten ziet uw aanvraag hoe dan ook met belangstelling tegemoet,

o    ABD Bedrijfsdiensten bv

o    Saffierstraat 4

o    2403 XV Alphen aan den Rijn

o    Tel.: 0172-241359

o    Fax: 0172-241392

o    www.abdbedrijfsdiensten.nl

o    info(at)abdbedrijfsdiensten.nl

 

 

ABD bedrijfsdiensten en dienstverlening is gevestigd in Alphen aan den Rijn of ook wel Alphen. Ze is betrouwbaar in beheer ruimtes, congierges, onderhoud (brand) alarminstallaties, brandmeldinstallatie, beveiliging, gevelreiniging, glazenwassen, glasbewassing, kauwgom verwijdering, spinnen bestrijding, schoonmaak, zonnepaneel, zonpaneel, reiniging, unger, glasschraper, doeken, telescoopsteel, muur, plavond, vloeronderhoud, buitenreiniging, sanitair, en nog veel meer!

ABD Bedrijfsdiensten bv
Saffierstraat 4
2403 XV Alphen aan den Rijn

Telefoon: 0172 24 13 59
Fax: 0172 24 13 92
E-mail: info(at)abdbedrijfsdiensten.nl

ABD Bedrijfsdiensten bv 2015 ©