Kauwgom verwijdering

Hoge boetes, hier niet maar in Singapore wel!

Singapore is een hele schone en gedisciplineerde stad. Er wordt streng op nagezien dat je geen afval op straat gooit, op straat spuugt, kauwgom kauwt (kauwgom is in Singapore niet te koop) of door het rode licht loopt. De boetes voor kleine overtredingen zijn hoog.

Hier in Nederland is het niet zo geregeld en misschien is dat maar goed ook. Toch levert kauwgom zeker bij mooie bestrating een lelijke en smerige aanblik op! Wij kunnen u van dienst zijn om dit beeld te veranderen. De aangeplakte kauwgom wordt verwijderd en natuurlijk kunnen we dat ook structureel voor u doen!

Voor het aanvragen van een offerte of anderszins klik op: formulier!

 

 

ABD bedrijfsdiensten en dienstverlening is gevestigd in Alphen aan den Rijn of ook wel Alphen. Ze is betrouwbaar in beheer ruimtes, congierges, onderhoud (brand) alarminstallaties, brandmeldinstallatie, beveiliging, gevelreiniging, glazenwassen, glasbewassing, kauwgom verwijdering, spinnen bestrijding, schoonmaak, zonnepaneel, zonpaneel, reiniging, unger, glasschraper, doeken, telescoopsteel, muur, plavond, vloeronderhoud, buitenreiniging, sanitair, en nog veel meer!

ABD Bedrijfsdiensten bv
Saffierstraat 4
2403 XV Alphen aan den Rijn

Telefoon: 0172 24 13 59
Fax: 0172 24 13 92
E-mail: info(at)abdbedrijfsdiensten.nl

ABD Bedrijfsdiensten bv 2015 ©