Mobiele telefoons bron van bacteriŽn

ALPHEN AAN DEN RIJN

Er is uit een onderzoek gebleken dat 1 op de 6 mobiele telefoons in Engeland vol met bacteriŽn zit. Deze resultaten kwamen uit een onderzoek uitgevoerd op de Londense Hogeschool voor HygiŽne. Het onderzoek werd uitgevoerd in verband met de Global Handwashing Day die overigens morgen is. 1 op de 6 mobieltjes zijn een bacterie poel omdat mensen met hun vieze handen het toestel vasthouden. Ook omdat mensen vaak hun handen vergeten te wassen naar dat ze naar de WC zijn geweest.

De testresultaten waren bijzonder afwijkend dan de verklaringen die de testpersonen aflegden. Zo zij 95 procent van de testpersonen dat zij hun handen altijd met zeep wassen na een bezoek aan het toilet. Maar uit de testresultaten bleek dat 92 procent van de mobieltjes en 82 procent van de handen een bron van bacteriŽn waren. Het is ook verontrustend dat op 16 procent van de mobieltjes en ook 16 procent van de handen de zeer risicovolle E.coli bacterie werd gevonden. Dit bewijst maar weer eens dat mensen zelf vaak niet eens doorhebben hoe onhygiŽnisch hun telefoon en eigen handen eigenlijk zijn. Het is wel moeilijk te bepalen hoe serieus je dit onderzoek moet nemen, want er zijn in totaal maar 390 toestellen en handen in 12 verschillende Britse steden getest.

Voor het aanvragen van een offerte of anderszins klik op: formulier!

 
 
ABD bedrijfsdiensten en dienstverlening is gevestigd in Alphen aan den Rijn of ook wel Alphen. Ze is betrouwbaar in beheer ruimtes, congierges, onderhoud (brand) alarminstallaties, brandmeldinstallatie, beveiliging, gevelreiniging, glazenwassen, glasbewassing, loodgieterswerk, cv onderhoud, kauwgom verwijdering, spinnen bestrijding, schoonmaak, zonnepaneel, zonpaneel, reiniging, glasschraper, doeken, telescoopsteel, muur, plavond, vloeronderhoud, buitenreiniging, sanitair, en nog veel meer!

ABD Bedrijfsdiensten bv
Saffierstraat 4
2403 XV Alphen aan den Rijn

Telefoon: 0172 24 13 59
Fax: 0172 24 13 92
E-mail: info(at)abdbedrijfsdiensten.nl

ABD Bedrijfsdiensten bv 2015 ©