Routebeschrijving

Waar is ABD Bedrijfsdiensten gevestigd?!

ABD Bedrijfsdiensten, Saffierstraat 4, 2403 XV Alphen aan den Rijn, tel. 0172-241359, fax 0172-241392, info(at)abdbedrijfsdiensten.nl, www.abdbedrijfsdiensten.nl.

ABD bedrijfsdiensten via de plattegrond ofwel kaart.

Er zijn meerdere mogelijkheden om naar ABD Bedrijfsdiensten bv toe te komen:

(Onderstaand in PDF formaat!)

1. Openbaar vervoer
Vanuit de stations Utrecht, Gouda en Leiden is Alphen aan den Rijn goed per trein bereikbaar. Kijk voor de actuele dienstregeling op www.ns.nl of www.9292ov.nl. Vanaf het station Alphen aan den Rijn is het ongeveer 25 minuten lopen naar ABD Bedrijfsdiensten bv. Verlaat het station aan de centrumzijde en sla op de Prins Bernhardlaan linksaf. Bij de rotonde ziet u aan uw rechterhand het stadhuis, hier gaat u aan voorbij, de Alphense brug over en linksaf de Van Mandersloostraat in. Bij de eerstvolgende grote brug die over/boven de Hooftstraat heen is gebouwd) gaat u rechtsaf de Blijenbergstraat in. Aan het van die straat gaat u linksaf, onder aan de oprit van de brug steekt u de straat over, dan rechtsaf en u gaat de President Kennedylaan volgen. U loopt tot aan Winkelcentrum De Ridderhof, waar u rechtsaf de Burgemeester Bruinslotsingel volgt (Richting recreatiegebied Zegersloot noord.) Bij de eerst volgende rotonde slaat u rechtsaf de Saffierstraat in die u ca. 150 mtr. volgt waarna u aan de rechterzijde, tegenover het groen wat in het recreatiegebied staat, bent aangekomen op Saffierstraat 4.

2. Auto
Vanuit alle richtingen volgt u in Alphen aan den Rijn de borden Zegersloot Noord, zie verder onder!

Vanuit de richting Amsterdam:
A4, afslag Alphen aan den Rijn. Volg de N207 tot de Ringweg Alphen aan den Rijn. U rijdt Alphen aan den Rijn binnen via de Eisenhowerlaan. Voor de Albert Schweizerbrug (In Alphen aan den Rijn op de Eisenhowerlaan het vierde kruispunt met verkeerslichten) slaat u linksaf de Burgemeester Bruinslotsingel op. Die volgt u  tot aan de eerste rotonde waar u rechtsaf gaat de Saffierstraat in die u ca. 150 mtr. volgt waarna u aan de rechterzijde, tegenover het groen wat in het recreatiegebied staat, bent aangekomen op Saffierstraat 4.

Vanuit de richting Utrecht:
A12, afslag Alphen aan den Rijn. Volg de N11 tot de afslag Gouda/Boskoop. Bij de eerste verkeerslichten slaat u rechtsaf. U ziet de hefbrug staan die u, gezien aan uw linkerzijde, passeert. Op de eerstvolgende kruising slaat u linksaf en gaat de brug over het Aarkanaal over. Via de Oranje Nassausingel rijdt u Alphen aan den Rijn binnen. Bij de vierde kruising met verkeerslichten gaat u rechtsaf (bij tenniscentrum Nieuwe Sloot. U volgt de Pressident Kennedylaan, en slaat bij de 3e kruising met verkeerslichten rechtsaf (ter hoogte van W.C. de Ridderhof) de Burgemeester Bruinslotsingel op. Die volgt u  tot aan de eerste rotonde waar u rechtsaf gaat de Saffierstraat in die u ca. 150 mtr. volgt waarna u aan de rechterzijde, tegenover het groen wat in het recreatiegebied staat, bent aangekomen op Saffierstraat 4.

Vanuit de richting Rotterdam:
A20, afslag Gouda en Waddinxveen. Volg de N207 tot in Alphen aan den Rijn, na het spoor ziet u de hefbrug staan die u, gezien aan uw linkerzijde, passeert. Op de eerstvolgende kruising slaat u linksaf, en gaat de brug over het Aarkanaal over. Via de Oranje Nassausingel rijdt u Alphen aan den Rijn binnen. Bij de vierde kruising met verkeerslichten gaat u rechtsaf (bij tenniscentrum Nieuwe Sloot. U volgt de Pressident Kennedylaan, en slaat bij de 3e kruising met verkeerslichten rechtsaf (ter hoogte van W.C. de Ridderhof) de Burgemeester Bruinslotsingel op. Die volgt u  tot aan de eerste rotonde waar u rechtsaf gaat de Saffierstraat in die u ca. 150 mtr. volgt waarna u aan de rechterzijde, tegenover het groen wat in het recreatiegebied staat, bent aangekomen op Saffierstraat 4.

Vanuit de richting Den Haag:
A4, afslag Alphen aan den Rijn. Volg de N11 tot de Ringweg Alphen aan den Rijn, afslag Molenwetering. U rijdt Alphen aan den Rijn binnen op de Leidse Schouw die na verloop van tijd overgaat in de Hoorn. Deze blijft u volgen tot u een T-splitsing bereikt waar u linksaf slaat richting Amsterdam. U gaat dan vervolgens de Albert Schweizerbrug over. Onder aan de oprit van de brug gaat u rechtsaf de Burgemeester Bruinslotsingel op. Die volgt u  tot aan de eerste rotonde waar u rechtsaf gaat de Saffierstraat in die u ca. 150 mtr. volgt waarna u aan de rechterzijde, tegenover het groen wat in het recreatiegebied staat, bent aangekomen op Saffierstraat 4.

3. Fiets of anders...

Op de fiets kunt u grotendeels de routebeschrijving van de auto's volgen, alleen adviseert ABD Bedrijfsdiensten bv u om gebruik te maken van de meer dan voldoende in Alphen aan den Rijn aanwezige fietspaden. Mocht u een andere vorm van vervoer hebben dan verzoekt ABD Bedrijfsdiensten bv u haar dit vooraf te laten weten zodat er enige voorzieningen kunnen worden getroffen om u te begeleiden en bijvoorbeeld een gepaste 'parkeerplaats' te kunnen bieden!

 

 

ABD bedrijfsdiensten en dienstverlening is gevestigd in Alphen aan den Rijn of ook wel Alphen. Ze is betrouwbaar in beheer ruimtes, congierges, onderhoud (brand) alarminstallaties, brandmeldinstallatie, beveiliging, gevelreiniging, glazenwassen, glasbewassing, kauwgom verwijdering, spinnen bestrijding, schoonmaak, zonnepaneel, zonpaneel, reiniging, unger, glasschraper, doeken, telescoopsteel, muur, plavond, vloeronderhoud, buitenreiniging, sanitair, en nog veel meer!

ABD Bedrijfsdiensten bv
Saffierstraat 4
2403 XV Alphen aan den Rijn

Telefoon: 0172 24 13 59
Fax: 0172 24 13 92
E-mail: info(at)abdbedrijfsdiensten.nl

ABD Bedrijfsdiensten bv 2015 ©